Adıyaman Belediyespor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Antrenör Halay:'Hazırlık devresinde fiziki olarak istenilen düzeye gelebilmek için çalışacağız'.

Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Adıyaman Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yeni sezonun ilk antrenmanını Adıyaman Belediyesi Spor Tesisleri'nde gerçekleştiren Adıyaman Belediyespor, ikinci etap çalışmaları için 18 Ağustos’ta İzmir’e gidecek.

Antrenör Okan Halay, yaptığı açıklamada, bu sezon ilk defa Süper Lig’de yer alacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti.

Takımı oluştururken kulübün beklenti ve hedeflerini sporcularına ilettiklerini bildiren Halay, 'Hazırlık devresinde fiziki olarak istenilen düzeye gelebilmek için çalışacağız. Takım kimyasını oluşturmayı hedefliyoruz. Hentbol adına standartları daha üst seviyelere taşıyan bir takım görüntüsü çizmek istiyoruz.' ifadelerini kullandı.

Halay, yeni bir takım olmanın zorluklarını bildiklerini kaydederek, şöyle konuştu:

'Disiplinli bir şekilde, sezon içerisinde yol kat edeceğimiz inancındayız. İyi bir takım oluşturmak, toprağı ekmek gibidir. Bunun için gerekli şartları hazırlar, yapılması gerekenleri uygular ve hedefe doğru gidersiniz. Hedef herkes tarafından benimsenir ve herkes üzerine düşen görevi yaparsa, başarı perçinleşecek, mutlu bir takım görüntüsü ortaya çıkacaktır. Bunu yapabilmek için var gücümüzle çalışacağız.'

Kaynak: AA