Şampiyon Judocuya Cağ Kebap Ziyafeti

Samsun’da yapılan 23. Duyma Engelliler Olimpiyatları’nda (DEAFLYMPİCS) olimpiyat şampiyonu olarak ülkemize iki altın madalya kazandıran Erkan Esenboğa’nın onuruna cağ kebap ziyafeti çekildi.

Samsun’da yapılan 23. Duyma Engelliler Olimpiyatları’nda (DEAFLYMPİCS) olimpiyat şampiyonu olarak ülkemize iki altın madalya kazandıran Erkan Esenboğa için Şenyurt Cağ Kebap Salonu’nda moral yemeği düzenlendi.

Erzurum Gençlikspor Kulübü Başkanı Güngör Şenses’in verdiği yemekte, milli judocuya cağ kebap ve kadayıf dolması ikram edildi.

DEAFLYMPİCS’te antrenörü Yaşar Elen yönetiminde katada ve şai (normal) müsabakalarında ülkemize iki altın madalya kazandıran Erkan Esenboğa, cağ kebap ziyafetinde oldukça moralli gözüktü.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Erzurum Gençlik Spor Kulübü Başkanı Güngör Şenses, Şube Müdürü Bülent Tilkidöğen, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Dal ile Spor Müdürü Muzaffer Şahin’in de katıldığı yemekte, Şenyurt Cağ Kebap Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karataş da, şampiyon judocu ile yakından ilgilendi. Genç işadamı kendi elleri ile DEAFLYMPİCS şampiyonu Erkan Esenboğa’ya cağ kebap ikram etti.

Kaynak: İHA