Diyarbekirspor'da Yeni Yönetim Görevine Başladı

Başkan Bilal Kadayıfçıoğlu: 'Çabamız bu kentin gençlerinin mutlu etmek için olacak'.

TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor'da yeni yönetim görevine başladı.

Kulüp başkanı seçilen Bilal Kadayıfçıoğlu, yönetime seçilen Abdullatif Ensarioğlu, Mahmut Yaşa, Erdal Atik, İzzet Ceylan, İhsan Yapıcı, Emrah Kaya, Ali Gürel, Yalçın Yörük, Nedim Özbek ve Fatih Kayhan ile bir otelde düzenlediği basın toplantısında, kulübe başarılar kazandıracağına inandıkları iyi bir yönetim oluşturduklarını söyledi.

Taraftarın desteğiyle bu bayrağı yükseklere taşıyarak kentin spordaki markasını yeniden üst liglere taşıyacaklarını dile getiren Kadayıfçıoğlu, şöyle konuştu:

'Kısa vadede hedefimiz, profesyonel futbol takımımızı üst liglere taşımak olacak. 1970-1980 yılları arasında üst üste lig çıkarak kazandığı şampiyonlar şampiyonu unvanına yeniden kavuşmalıdır. Bir yandan sportif başarı hedeflerken diğer yandan sağlam bir gelecek için alt yapıya önem vereceğiz. Bölgeden sporcu çıkarmak için bir spor üssü kurmayı amaçlıyoruz.'

- 'Yeniden tarih yazacağız'

Kulübün önceliğinin futbol olduğunu ancak ilin sporda misyonunu yükseltecek her türlü faaliyetin içinde yer alacaklarını dile getiren Kadayıfçıoğlu, 'Çabamız bu kentin gençlerinin mutlu etmek için olacak. Sporu seven, destekleyen ve heyecan duyan bir gençlik potansiyeli var. İnşallah onlarla beraber güzel şeyler yapacağız, yeniden tarih yazacağız. Tüm halkımızdan ve taraftarlarımızdan destek bekliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Kadayıfçıoğlu, takımın yapılan transferlerle çok güçlendiğini işaret ederek, 'Şampiyonluk hedefleyen güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarımız devam etmektedir. İyi bir kadro kurduğumuza inanıyoruz. Forvet başta olmak üzere bazı mevkiler için arayışlarımız devam etmektedir.' dedi.

Kaynak: AA