Denizlispor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Kulüp başkanı Üstek:'Her şey yolunda, lige hazır olarak gireceğiz'.

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Mustafa Üstek, yeni sezon hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürdüklerini söyledi.

Denizlispor'un yeni sezon hazırlıkları kapsamında Afyonkarahisar'da yaptığı kampı ziyaret eden başkan Mustafa Üstek, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Üstek, 'Tesisler çok güzel. İkinci kampımız için Afyonkarahisar'dayız. Hazırlık maçlarımız olacak. Her şey bizim açımızdan güzel gidiyor. İnşallah hayırlı bir lig olur.' dedi.

Üstek, sakatlık sorunu yaşamadıklarını dile getirerek, 'Her şey yolunda, lige hazır olarak gireceğiz. Hedefimiz bu sene en iyi yerde olmak. Kadromuzu kurduk. Zaten iyi bir kadromuz var. Devre arasında gerekli olursa bazı noktalara transfer yapabiliriz fakat şu anda kadromuzdan memnunuz.' diye konuştu.

Teknik direktör Yusuf Şimşek ile ilgili de değerlendirmede bulunan Üstek, şunları kaydetti:

'Yusuf hocamız Denizli'mize uzun yıllar hizmet vermiş biri. Kendisine güveniyoruz. Sağ olsun bizi kırmadı, takımımıza sahip çıktı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Çok güzel işler yapacağına inanıyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile de inşallah iyi olacak. Zaten taraftarlarımız da Yusuf hocamızı istiyordu. İnşallah bu sene her şey yolunda gidecek.'

Kaynak: AA