Bartınspor Teknik Direktörü Kara Açıklaması

'İnşallah, Bartınspor'un hedefleriyle birlikte kendi hedeflerimizi birleştirip yukarılara tırmanmak istiyoruz'.

Bartınspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara, 'İnşallah, Bartınspor'un hedefleriyle kendi hedeflerimizi birleştirip yukarılara tırmanmak istiyoruz.' dedi.

Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Bartınspor'un, yeni sezonda mücadeleci ve oyunu yönlendiren bir oyun anlayışı olacağını söyledi. 17 senelik bir profesyonel futbolculuk hayatından sonra 7-8 yıldır hocalık yaptığını aktaran Kara, şunları kaydetti:

'Hedefleri olan genç hoca adayıyım. İnşallah, Bartınspor'un hedefleriyle birlikte kendi hedeflerimizi birleştirip yukarılara tırmanmak istiyoruz. Güzel bir ekibimiz oluştu. Futbol severler, bu sezon mücadele eden, topa hakim olan ve oyunu her zaman topa olan hakimiyetiyle yönlendiren bir Bartınspor izleyecek. Biz güzel ekip oluşturduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah, bu düşünce doğrultusunda, futbolcularımızla, yöneticilerimizle ve Bartınspor taraftarlarıyla beraber sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza yürekten inanıyoruz. Taraftarlarımız da inansınlar, bize de bu yeter. Yeni sezon yöneticilerimize, futbolcularımıza ve Bartın halkına inşallah hayırlı, uğurlu olur.'

Kaynak: AA