Altınordu'nun Afyonkarahisar Kampı

Teknik direktör Eroğlu:'Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz'.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, her geçen gün daha iyiye gittiklerini bildirdi.

Eroğlu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Afyonkarahisar'daki ilk hazırlık karşılaşmasında dün Denizlispor'la golsüz berabere kaldıklarını kaydetti. Denizlispor maçının 3. hazırlık müsabakaları olduğunu belirten Eroğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

'Maçın geneline baktığımız zaman çok iyi mücadele ettik. Oyunu isteyen taraf bizdik. Rakibin de dirençli olması bizi zaman zaman zorladı. Zaman zaman topun bizde kalmasını sağlayamadık ve fazla koşmak durumunda kaldık. 25. dakikadan sonra oyunu dengeledik. Girdiğimiz gol pozisyonları vardı, değerlendiremedik. Ligin zorluğunu düşünürsek gerçekten zor geçen bir maç oldu. Bizim için böyle maçlar oynamak avantaj. Zorluk derecesini gördüğümüzde neler yapabiliriz, oturtmak istediğimiz oyun sisteminde ne gibi değişiklikler yapabiliriz, bunlara dikkat ettik.'

Müsabakada fazla top kaybı yaptıklarını belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

'Genel anlamda iyi bir hazırlık maçı oldu bizim için. Afyonkarahisar kampına asıl geliş amacımız maç yapmaktı. Dün bir maç yaptık, yarın da Keçiörengücü ile bir maç yapacağız. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Bizim için güzel bir kamp dönemi. Beş gün kalıp döneceğiz. Maç yapmak bizim için çok önemli. Futbolcularımızın ligin atmosferini yaşamaları gerekiyor. Afyonkarahisar kampından sonra İzmir'de iki maç daha yapmayı planlıyoruz.'

Takıma son olarak kattıkları Mirkan Aydın'ın her geçen daha iyiye gittiğini bildiren Hüseyin Eroğlu, 'Bugün ilk kez takımla antrenmana çıktı. Fizik açısından çok fazla eksiği olmayan bir oyuncumuz. Takıma hem teorik hem pratik anlamda en kısa sürede uyum sağlayacaktır. Lige hazır olacak. Bizim de ihtiyacımız olan bir bölgeye yaptığımız bir transfer. Üç forvetimiz var, Fatih Aktay, Onur Demir ve Mirkan Aydın. Üçü arasında bir rekabet olacak.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA