Türkiye Rafting Şampiyonası

Türkiye Rafting Şampiyonası'nda ikincilik elde eden Düzce Rafting ekibi, kazandıkları kupayı trafik kazasında hayatını kaybeden takım arkadaşlarının ailesine hediye etti Takım antrenörü Tepe: 'Takım arkadaşlarımızla 'Bu kupayı Caner için kazanacağız' diyerek ter döktük. Kupayı onun için kazandık, şimdi de kupayı ailesine teslim ettik'

Düzce Rafting Ekibi, Türkiye Rafting Şampiyonası'nda kazandıkları ikincilik kupasını, trafik kazasında hayatını kaybeden takım arkadaşlarının ailesine verdi.

Dalaman'da yapılan R4 Türkiye Rafting Şampiyonası'nda ikincilik kupasını elde eden Düzce ekibi, şampiyonanın ardından kente gelerek, trafik kazasında hayatını kaybeden takım arkadaşları Canel Dal'ın (22) mezarını ziyaret edip, dua etti.

Kabir ziyaretinin ardından takım arkadaşları ile Dal'ın ailesinin evine giden takım antrenörü Birol Tepe, şampiyonada kazandıkları kupayı ve vefat eden gencin fotoğrafının basılı olduğu tişörtü baba Mithat Dal'a verdi.

Kupayı teslim alırken gözyaşlarına hakim olamayan Mithat Dal, 'En büyük kupa hatırlanmaktır. Tüm sporculara başarılar dilerim.' dedi.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tepe, şampiyonaya Düzce'den, vefat eden takım arkadaşları adına katıldıklarını söyledi.

Bu yılki şampiyonaya ilk önce katılmak istemediklerini anlatan Tepe, şöyle konuştu:

'Biz bu şampiyonaya üzüntümüzden dolayı katılmayacaktık. Geçen yıl yanımızda, takımımızda olan Caner kardeşimizi elim bir motosiklet kazası sonucu kaybettik. Bu yarışmaya onun adına katılma kararı aldık. Takım arkadaşlarımızla 'Bu kupayı Caner için kazanacağız' diyerek ter döktük. Kupayı onun için kazandık, şimdi de kupayı ailesine teslim ettik. Bu kupa inşallah ailesinin yarasına bir nebze olsun merhem olur, yangınlarına su olur.'

Kaynak: AA