'İzmir'e Yakışan Bir Takım Olmak İstiyoruz'

Bornova Beckerspor Kulübü Başkanı Kebir: 'Hedefimiz playoff ama final oynarsak sürpriz olmaz'.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Bornova Beckerspor'un kulüp başkanı Volkan Kebir, 'Hedefimiz play-off ama final oynarsak sürpriz olmaz.' dedi.

Kebir, takımın sağlık sponsoru olan Gazi Hastanesi ile düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, İzmir takımı olarak kenti kadın basketbolunda marka yapmak istediklerini kaydetti.

Kendileri sportif başarı kazanırken, bir İzmir markası olan Gazi Hastanesi'nin de ulusal ölçekte prestij kazanacağını belirten Kebir, 'Bu nedenle sponsorluğun maddi boyutunun ne olduğunu hiç önemsemiyoruz. Bizim için önemli olan Gazi Hastanesi yönetiminin bu vizyoner bakışı ve iki İzmirli markanın el ele tutuşmasıdır.' diye konuştu.

Kebir, Süper Lig'deki takımlara göre denk bir kadro kurduklarını aktararak, şöyle devam etti:

'İzmir'e yakışan bir takım olmak istiyoruz. Hedef play-off ama final oynarsak sürpriz olmaz. Önemli transferler yaptık ama ihtiyaç olması halinde transfer sezonu her zaman açık. Kamp dönemlerimizin ardından gelenler ve gidenler olacaktır. Gelecek vadeden iki oyuncu transfer etmek istiyoruz.'

Gazi Hastanesi İdari Müdürü Levent Maden de Bornova Beckerspor'un 2 yıl içinde Süper Lig'e yükseldiğini hatırlatarak, 'Yollarının açık olmasını, başarılarının devamını diliyorum. Beni aradıklarında heyecanlandım. Bornova Beckerspor'un yanında olacağız.' ifadelerini kullandı.

Anlaşma kapsamında Bornova Beckerspor'un tüm sporcularının kardiyoloji, dahiliye, ortopedi ve kan testlerinden oluşan sağlık raporları, MR, röntgen, ultrason ve fizik tedavi giderleri Gazi Hastanesi tarafından karşılanacak. Ayrıca sahasında oynayacağı tüm müsabakalarda Gazi Hastanesi’nin tam teşekküllü ambulansı hazır bulunacak.

Kaynak: AA