Adana Demirspor, Süper Lig İçin İddialı

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, transfer çalışmalarında sona geldiklerini belirterek, "Süper Lig’e çıkacak 3 takımdan biri olacağız" dedi.

Adana Demirspor yeni sezon hazırlıklarına Bolu’nun Karacasu Beldesi’nde bulunan bir otelde devam ediyor. Takımını kamp döneminde yalnız bırakmayan Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, kampın ikinci döneminde olduklarını ve herşeyin istedikleri gibi gittiğini belirtti.

Takımda eksik bölgelerinin olduğunu ve onları da tamamlamak için çalıştıklarını ifade den Gökoğlu, "Transferde yüzde 80’lere ulaştık, çok transferimiz kalmadı. Yüzde 20 eksiğimizi de tamamlayıp 3 gün içerisinde önümüzdeki hazırlık maçlarını tamamlayıp lige başlamak istiyoruz. İkisi yabancı olan 4 tane daha transferimiz olacak. Beklediğimiz ve görüştüğümüz oyuncular var. Herkesin ve taraftarımızın beklediği santrfor mevki var. 3 oyuncuyla görüşüyoruz. Bunlardan ikisi olacak. 2 tane de yerli oyuncu var. Onları da Süper Lig’den inşallah kadromuza katıp tamamlamış ve taraftarımızı memnun etmiş olacağız" dedi.

Hedeflerinin ilk önce takım olmak olduğunu söyleyen Başkan Gökoğlu, "Yeni bir takımız ve eski takımdan elimizde futbolcu yok. Anlaşacağımız futbolcular vardı ama ne yazık ki onları da kaybettik. Yeni bir takım oluşturduk. Adana Demirspor hedefsiz olmaz tabii ki. Çalışmalarımız nereye götürürse sezon içerisinde belli edecek. Hedef konusunda şimdiden kesin birşey söylemek zor ama tabii ki her aslanın gönlünde final vardır. Biz de yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber onun için buradayız. Taraftarlarımız da transferlerimizden memnun. Eksiklerimizi de tamamladığımız zaman herkes lige iyi başlamamızı bekliyor. Bu sene TFF 1. Lig’de her zaman olduğu gibi 7-10 takım arası şampiyonluğa oynayan takım olur. Bu sene de bana göre 10 takım mücadele edecek. 10 takım arasında üst lige çıkacak 3 takımdan birisi de biziz. Hedefimiz var ve Adana Demirspor’u mücadele edecek 10 takım arasında görüyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA