Maçın Ardından

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sağlam:'Kadro kalitesini yükseltmemiz lazım. 3 ya da 4 çok iyi oyuncuya ihtiyacımız var' Boluspor Teknik Direktörü Çapa:'Hafta içerisinde yapmış olduğumuz idmanların neticesini sahada görmek bizim için çok önemli'

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 'Kadro kalitesini yükseltmemiz lazım. 3 ya da 4 çok iyi oyuncuya ihtiyacımız var.' dedi.

Boluspor'u 2-0 yendikleri hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Sağlam, 'Karşılaşmada güzel şeyler oldu ama çok eksiğimizin olduğu kesin. Lige de çok fazla zamanımız kalmadı. Bu kısa zaman içerisinde bu eksiklerimizi gidermek zorundayız.' diye konuştu.

Ofansif üretkenlik konusunda sıkıntılarının olduğunu belirten Sağlam, 'Kadro kalitesini yükseltmemiz lazım. 3 ya da 4 çok iyi oyuncuya ihtiyacımız var. Bunları da bu zaman içerinde halletmeye çalışacağız. Buradaki yaptığımız şeyleri daha iyiye, daha mükemmele ulaştırmaya çalışacağız. Hatalar varsa ki çok var, onları da azaltmaya çalışacağız.' ifadelerini kullandı.

- Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Direktörü Fuat Çapa ise mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

'Hafta içerisinde yapmış olduğumuz idmanların neticesini sahada görmek bizim için çok önemli. Bugün zaman zaman iyi bir Boluspor vardı. Skor olarak bakacak olursak, rakipten daha az pozisyona girmedik. Bizim de çok net pozisyonlarımız vardı ama oyun olarak geçtiğimiz haftaki karşılaşmaya göre biraz daha gerisindeydik. Bu yorgunlukla da alakalı. Özellikle oynadığımız iki karşılaşmayı takımın defansif organizasyonunu görebilmek için almıştık. Bundan sonraki karşılaşmalarımızda bizim ligimizde, direk rakibimiz olacak Adanaspor ve Adana Demirspor gibi takımlar var.'

Kaynak: AA