Zorluoğlu'ndan, Van Büyükşehir Belediyespor'a Ziyaret

Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Vali Murat Zorluoğlu, 2017-2018 sezonunda 3. lig 2. grupta mücadele edecek Van Büyükşehir Belediyespor'u ziyaret etti.

Tuşba ilçesi Yalı Mahallesi'ndeki Şahabettin Özarslaner Tesisi'nde kulüp yönetimi ile bir araya gelen Zorluoğlu, kulüp Başkanı Abdullah Çalım'dan takım hakkında bilgi aldı.

Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, Van Büyükşehir Belediyespor'a, belediye olarak destek vereceklerini söyledi.

Van Büyükşehir Belediyespor yöneticileriyle, Van'a gelmeden önce kulüp idareciliği tecrübelerinin bulunduğunu paylaşan Zorluoğlu, şunları kaydetti:

'Futbol takımımız ve üst liglere çıkma mücadelesi, Van için çok kıymetli. Başarı artar ve ivme yukarı doğru çıkarsa, bu tablo mutlaka kentin sosyal hayatında büyük değişiklikleri beraberinde getirecektir. Bu takım bizim ve el birliğiyle daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız.'

Takımın ilk etap kampını Van'da yaptığını belirten Kulüp Başkanı Abdullah Çalım ise, takımın bazı mevkilerinde halen eksikler bulunduğunu ve arayışların sürdüğünü söyledi.

Çalım, 'Yeni ve iyi bir takımız, emin adımlarla da hedefimize ilerliyoruz. Erzurum kampımızda özel maçlarımız olacak. İnşallah siz idarecilerimizin de desteğiyle takımımızı hep birlikte şampiyonluğa taşıyacağız.' dedi.

Kaynak: AA