15 Temmuz Şehitleri Anısına Güreş Müsabakası

Çanakkale'de, 15 Temmuz şehitleri anısına güreş müsabakasında Edirne Şahi Spor Kulübü üçüncü oldu.

Kulüp Başkanı Şamil Doğu Delen, yaptığı yazılı açıklamada, Çanakkale'de düzenlenen güreşlere 8 kulübün katıldığını belirtti.

Karşılaşmalar sonucu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin birinci, Çanakkale il karmasının ikinci, Edirne Şahi Spor Kulübü'nün ise üçüncü olduğunu aktaran Delen, şunları kaydetti:

'Yaşları küçükte olsalar 15 Temmuz'un şahidi olan minik sporcularımızın bu ruhu ilelebet gelecek nesillere aynı heyecanla aktarılmasında bu tip etkinlikler çok önemli. Bu müsabakaya katılmamıza destek olan Edirne Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suiçmez'e çok teşekkür ederim.

Onların desteği ile Edirne'ye üçüncülük kupası ve 2 birincilik, 1 ikincilik, 9 üçüncülük getirmenin gururunu yaşıyoruz.

Bir ayrı gurur vesilemiz ise takımımızda yöremizde yaşayan her etnik kökenden çocuklarımızın yanı sıra Suriyeli minik çocuklarımızı da kanalize ederek onları kaynaştırma, barış içinde bir hedefe kardeşçe aynı çatı altında çalıştırarak adaptasyonlarını hızlandırmayı hedefliyoruz. Bu müsabakada da 42 kilogramda finale yükselip ikinci olan Suriyeli Mervan Muhammed'in takım arkadaşları ile kucaklaşmasını ve gözlerindeki ışığı görmek bizler için çok büyük bir ödül.'

Kaynak: AA