Başkan Kayda, Judocuları Ödüllendirdi

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda dereceye giren judocuları altın ile ödüllendirdi.

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda Salihli’yi başarıyla temsil eden Salihi Belediyespor Judo Takımı, Antrenörleri Oktay Ayaz, Özlem Akın Ayaz ve Namet Gülmez ile birlikte Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak, Türkiye Şampiyonu olan Nehir Ekşi ile dereceye giren sporcular, Başkan Kayda ile başarı hikâyelerini paylaştı. Başkan Kayda, Türkiye Şampiyonu olan Nehir Ekşi ile judocuları kazandıkları başarılarından dolayı tek tek tebrik ederek, sporculara altın hediye etti. Başkan Kayda, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişiminde sporun büyük bir önemi var. Hem sağlık hem de sosyalleşme adına her çocuğumuzun istediği ya da yetenekli olduğu alana yönlendirilmesi gerekiyor. Judo takımımızı tebrik ediyorum. Çok önemli bir derece elde ettiler. Başarılarının devamını diliyorum“ dedi.

Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz ve Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer de katıldı.

Kaynak: İHA