Bacary Sagna imza için gün sayıyor

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor, teklif yaptığı Bacary Sagna'dan olumlu yanıt aldı. Fransız futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

Bacary Sagna imza için gün sayıyor
Kadrosuna Ekong, Titi ve Barış Yardımcı'yı katan Bursaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Avusturya kampında Leeds United'ı 3-0 yenen İngolstadt ile 0-0 berabere kalan Yeşil-Beyazlılar'da takviye çalışmaları hız kazanmış durumda. Özellikle sağ bek pozisyonuna tecrübeli bir isim daha almak isteyen Timsah'ta gündemdeki isim Manchester City'de sözleşmesi sona eren Bacary Sagna.

BURSASPOR'A OLUMLU YANIT GELDİ


Fanatik'in haberine göre, bonservisi elinde olduğu için birçok takımın radarında olan dünyaca ünlü yıldıza teklifi yapıp beklemeye geçen Bursaspor'a olumlu haber geldi. Aradığı yüksek sözleşmeleri bulamayan oyuncunun Bursaspor'un 3 yıllık sözleşme önerisini kabul ettiği öğrenildi. 34 yaşındaki futbolcuyla yapılan görüşmelerde kalan birkaç pürüzün giderilmesi bekleniyor. Senegal asıllı Fransız futbolcunun transferinin hafta sonuna kadar netleşmesi gündemde.

Bacary Sagna imza için gün sayıyor

WARIS'TE PÜRÜZ BİTMİYOR

Bursaspor'un gündemindeki bir diğer isim Majeed Waris'te pürüzler bitmek bilmiyor. Ganalı futbolcuyu uzun süre ikna etmek için uğraşan Yeşil-Beyazlılar, kulübü Lorient ile de el sıkışmıştı. Transferi kiralık olarak gerçekleştirmek için gün sayan Bursa, Lorient'in oyuncuyu başka bir kulübe satma isteği nedeniyle bekliyor. Katar'dan bir kulübün talip olduğu Waris'in transferi de birkaç güne kadar netlik kazanacak.