Altın Kemer Şehzadeler'in

Ege Bölgesi Muay Thai Altın Kemer Turnuvasında mücadele eden Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Gülce Özdenli ve Beyzanur Karabiber rakiplerini yenerek altın kemerin sahibi oldu.

Ege Bölgesi Muay Thai Altın Kemer Turnuvası Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gerçekleştirildi.

30 sporcunun katıldığı turnuvaya Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Gülce Özdenli ve Beyzanur Karabiber de davet edildi. İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanında düzenlenen Profesyonel Muay Thai Altın Kemer Unvan Maçı Şampiyonasında Manisa'yı temsil eden Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Gülce Özdenli ve Beyzanur Karabiber rakiplerini yenerek altın kemerin sahibi oldu. Sporcularıyla gurur duyduğunu söyleyen Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Av. Ali Özyiğit, 'Antrenörlerimiz tarafından acilen iki haftalık kampa alınan sporcularımız günde dört antrenman yaparak turnuvaya hazırlandılar. Federasyon yetkilileri ve Aydın protokolünün de hazır bulunduğu, yerli ve yabancı binlerce insanın izlediği turnuva kıran kırana geçti. Yapılan profesyonel galada, spor kulübümüzün her iki sporcusu da zorlu rakiplerini yenerek altın kemer almış ve bu unvanı Şehzadelererimize ve Manisamıza kazandırmıştır. İlimizde bulunan bu anlamda kazanılmış tek unvan Şehzadelerimize ait olduğu için gurur duyuyoruz' dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e de desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Özyiğit, 'Proje kapsamında bu sporcuları yetiştirmemizde çözüm ortağımız olan Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Kanca beye çok teşekkür ederim. En kısa zamanda sayın belediye başkanımızı ziyaret ederek sporcularımızı onore edip ödüllendireceğiz' diye konuştu.

Kaynak: İHA