Niğde Belediyespor Nevşehir Kampına Girdi

2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Niğde Belediyespor, Nevşehir kampına girdi.

Niğde Belediyespor, bu yıl kadrosuna kattığı 19 yeni oyuncusu ile 10 Temmuz’da ilk kampını Niğde’de yaptıktan sonra Nevşehir’e giderek 2. etap kampına başladı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Bayram Özmen, ‘‘Takımımız bildiğiniz üzere beş günlük Niğde 1. etap kampını tamamladı. Geçtiğimiz hafta cumartesi günü 2. etap olan Nevşehir kampına başladı.

Takımızın kampın bugün beşinci gününü Nevşehir’de geçiriyorlar. Nevşehir’deki 13 günlük kamptan sonra Ankara , Kızılcahamam kampı olan 3. Etap kampına gidecekler. Buradaki kampı da tamamladıklarında fikstür durumuna göre hareket etmiş olacağız. Şuana kadar takımımıza geçen seneden 7 oyuncumuz ile devam etme kararı aldıktan sonra 19 kişi daha takıma katarak toplamda 26 futbolcumuz ile kampa girdik. Önümüzdeki günlerde de bir stoper mevkiine ve forvet mevkiine transfer yapıp bu seneki transferi kapatacağız.’’ dedi.

Geçen yıl kırmızı grupta mücadele ettikleri ve bu sene de Beyaz grupta mücadele edecekerlini söyleyen Başkan Bayram Özmen, ‘‘Geçen yıl Kırmızı grupta başladığımızda da Niğde Belediyespor ilk düşecek takım olarak söylemişlerdi. Karşıyaka gibi süper lig görmüş köklü kulüpler ile oynayarak tecrübe edinmiş olduk. Beyaz grup geçen yıla göre bu sene grup dağılımında grubun zorlu olduğu yöneliminde. Grup ne kadar zorlu olursa olsun bizde zorlu bir takım zorlu bir kulübüz. Herkes zorlu gruba düşmüştür. 2017-2018 futbol sezonunun kulübümüz açısında en iyi şekilde, en güzel şekilde nerede bitirmemiz gerekiyor ise orada bitirmeyi hedefliyoruz. Sezon’un tüm takımlara futbolun zevkinin yüksek olduğu bir sezon olmasını diliyorum.’ diye konuştu.

Kaynak: İHA