Fatih Terim kavgayla ilgili konuştu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Alaçatı'daki kavgayla ilgili olarak kameralar karşısına geçti.

Fatih Terim kavgayla ilgili konuştu
Fatih Terim, Çeşme Alaçatı'da Selahattin Aydoğdu ile yaşadığı kavga olayının ardından ilk kez düzenlediği basın toplantısında konuştu. 

'ŞEHİTLERE SAYGIMDAN SUSTUM'
Fatih Terim; 'Yaşanan kavga olayıyla ilgili hemen konuşmamamın sebebi 15 Temmuz şehitlerimize olan saygımdandı. Hadiselerde beni biliyorsunuz; ya en son konuşurum, ya hiç konuşmam. Az konuşurum.' dedi.

'HER BABA AİLESİNİ KORUR'
Terim; 'Benim için ülkem, bayrağım, Galatasaray ve ailem önemli değerlerdir. Bunlara laf söyletmeyeceğimi iyi bilirsiniz.Ben bu olayı bir babanın aileye sahip çıkması olarak görüyorum. Terim ailesinin babası benim. Her baba ailesini korur.' ifadelerini kullandı.

"BİR KADINA TACİZ VAR"
Terim "Ahmet'in ablasına yapılan bir taciz var tehdit var. Bir kadına. Ve benim bunlardan haberim yok kendi kendilerine çocuklar halletmeye çalışıyorlar. Bir kaç aydır devam ediyormuş. Akşam yemeğine oturacağız ve ben yerimi aldım. Böyle bir konu geçince ben tanıyorum ararım dedim. Tanıdığımı sandığım bu zatı aradım ve kendisine bu olayı sordum. Sonuç itibariyle edepsiz bir teklif aldım ve gittim. Gereğini yaptım konu bitince de oradan ayrıldım. Bütün mevzu budur. Hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar. Bir iki yıl önce babasını kaybetmiş ve babası ölürken bana emanet edilmiş bir kadından bahsediyoruz. Damadımın ablasından bahsediyoruz. Siz olsaydınız ne yapardınız? Edepsiz teklife icabet ettik." şeklinde konuştu. 

"AİLEME KİMSE BUNU YAPAMAZ"
Terim şöyle devam etti: Yaşananların federasyonla bir ilgisi yok. Umuma açık bir yerde yüzlerce kişinin olduğu bir mekanda o yazanlar o görenlerin hepsini bulabilir ve tüm çıplaklığıyla herşeyi öğrenebilir. Ama sözü sazı makbul olmayan birine inanmayı daha gerçekçi daha hoşuna gider bulanlar, sürpriz oldu ama ben alışkınım zaten buna. Karşınızda ben bir aile babasıyım şu anda. Klasik bir durum vardır böyle anlarda, bir daha olsa bir daha yaparım. O tek başıan kadıncağıza aileme de kimse bunu yapamaz. Yalnız bir kadını kimse taciz edemez. Ben bu olayı kampta yapmadım, maçta yapmadım, sahada veya ofisimde yapmadım. Dolayısıyla burada yapmayı uygun gördüm toplantıyı. Bu da federasyona, başkana ve yönetim kuruluna olan saygımdandır