Başkan Gürlesin Açıklaması 'Denizlispor Süper Lig'e Yakışır'

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni sezon hazırlıklarına devam eden Denizlispor’un yönetimini ağırladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizlispor’un yeni yönetimin kurulu üyelerini ağırladı. Geçtiğimiz aylarda Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı olan Mustafa Üstek, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Uz, Necip İrdem, Taner Atilla, Ali Fırat, Nihat Hünkar, Fikret Akyol’dan oluşan heyet Başkan Gürlesin’e kulüp hakkında bilgiler verdiler.

Gürlesin: “Devamlı sporun ve sporcunun yanındayız”

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve yönetim kurulu üyelerine tek tek teşekkür etti. “Denizlispor Denizli için önemli bir marka” diyen Başkan Gürlesin, “Denizlili bir vatandaş olarak Denizlispor’u Süper Lig’de görmek istiyoruz. Yeni yönetimin bu başarıya imza atacağına inanıyorum. Denizlispor kulübü tarihinde olduğu gibi yine Süper Lig’e yakışan bir kulüp. Pamukkale Belediyesi olarak biz de birçok konuda sportif faaliyetlere destek veriyoruz ve çeşitli sportif faaliyetler yapıyoruz. Belediyemiz bünyesinde her sene önemli başarılara imza atan bedensel engelli basketbol takımımız var. İlçe sınırlarımız içindeki 68 mahalle arasında geleneksel hale getirdiğimiz ve senede iki kere düzenlediğimiz futbol turnuvası var. Pamukkale Belediyesi olarak spor yapan, sağlıklı büyüyen nesiller oluşsun istiyoruz. Bu nedenle sporun birçok alanında desteklerimiz sürüyor. Denizlispor için de üzerimize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Bu takım hepimizin” diye konuştu.



Üstek: “Bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağız”

Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Üstek ise hedeflerinin bu sene Denizlispor’u Süper Lig’e çıkarmak olduğunu belirterek, bunun için kulüp olarak tüm imkanları seferber edeceklerini kaydetti.

Üstek, “Denizlispor’un yeri Süper Lig olmalıdır. Ekibimle birlikte tüm camiamızı kucaklayacağız ve Denizlispor’u hak ettiği konuma getireceğiz. Bu bayrağı daha yükseklere taşımaya gönüllü olduk. Bize bu konuda destek veren herkese teşekkür ediyorum.”

Mustafa Üstek daha sonra üstünde Başkan Gürlesin’e Üstünde Hüseyin Gürlesin yazan Denizlispor forması hediye etti.

Kaynak: İHA