Ayvalık Şöhretler Turnuvası'na Hazır

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından düzenlenen Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile ilçedeki spor kulüplerinin de destek verdiği veteran futbolculardan oluşan kadrolarla gerçekleşecek olan ‘Şöhretler Turnuvası’nın kuraları çekildi.

Ayvalık’ta faaliyet gösteren 9 spor kulübü başkanının ve temsilcilerinin katılımıyla, Ayvalık Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan’ın makamında, Balıkesir ASKF Edremit Körfezi Temsilcisi Cemal Erhanoğlu ile Ayvalık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halil Ergül’ün nezaretinde gerçekleşen kura çekiminde takımların eşleşmeleri tamamlandı.

5 Eylül Salı günü başlayıp, 17 Eylül Pazar günü final karşılaşmasıyla sona erecek olan turnuvanın kura çekiminde; Ayvalıkgücü Belediyespor’dan Ergin Kocaman, Küçükköyspor’dan Başkan Murat Güren, Barbaros Sefaspor’dan Başkan Serhat Harputlu , Sakaryaspor’dan Başkan Hüsamettin Sayar, Adaspor’dan Mustafa Gürbüz, Yenimahallespor’dan Başkan Nejdet Mansız, Hamdibey Kayaspor’dan Aydoğan Sat ve Süleyman Yıldız, Altınova Spor’dan Ömür Yoldaşoğlu hazır bulundu.

A ve B olmak üzere iki ayrı grupta mücadelelerin olacağı turnuvanın A Grubunda; Ayvalıkgücü Belediyespor, Altınova Spor, Armutçuk Spor, Küçükköy Spor, Sakarya Spor; B Grubun da ise; Yenimahalle Spor, Hamdibey Kaya Spor, Barbaros Sefa Spor, Ada Spor yer aldı.

Ayvalık Belediyesi’ne ait Sarı Zeybek Spor Tesislerinde gerçekleşecek olan turnuvanın; 5 Eylül Salı günü saat 20.00’de Yenimahalle Spor-Ada Spor ve saat 21.00’de Küçükköy Spor-Sakarya Spor karşılaşmalarıyla start alacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA