Artvin Valisi Doğanay'a Ziyaret

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Artvin Hopaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mubin Çakmak ile yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Vali Doğanay, Artvin'de sporun gelişmesine her türlü desteği vermeye çalışacaklarını belirterek yeni sezonda takıma başarı temennisinde bulundu.

Kentin profesyonel liglerde temsilcisi olması gerektiğini aktaran Doğanay, şampiyonluk yolunda kulübe her türlü desteğin verileceğini ve bundan sonra da her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Çakmak ise, yeni sezonda şehrin arzusu olan şampiyonluğu kazanmayı hedeflediklerini ve takımı şampiyonluğa ulaştıracak bir kadro kurmaya çalıştıklarını belirtti.

Transfer ve alt yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini anlatan Çakmak, şunları kaydetti:

'Teknik direktör ve 16 futbolcu transferi gerçekleştirdik. Transferlerimiz devam edecek. Yeni bir kadro kuruyoruz. Yeni sezonda şampiyon olmak istiyoruz. İlimizi profesyonel ligde temsil etmek istiyoruz. Başta ilçemizin ekonomisine ve ilimizin ekonomisine katkı sunmak istiyoruz. Artvinli genç kardeşlerimizi kahve köşelerinden, internet salonlarından çıkarıp sporla tanıştırmak istiyoruz. Tüm Artvin halkının desteğine ihtiyacımız var.'

Çakmak, Vali Doğanay'a Artvin takımının forma ve atkısını hediye etti.

Kaynak: AA