15 Temmuz Şehitleri İçin Tetik Çektiler

Kahramanmaraş Atıcılık Takımı, 15 Temmuz şehitleri anısına İçel'de düzenlenen organizasyonda Türkiye rekoru kırarak birinci oldu.

İçel'de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükleri Anma Kupası'nda Kahramanmaraş Atıcılık Takımı, bireysel ve takım halinde Türkiye birincisi oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Erdemli ilçesinde 7-8 Temmuz'da gerçekleştirilen etkinliğe katılan Kahramanmaraş Gençlik Spor Kulübü Atıcılık Takımı, 25 metre genç erkekler rapid kategorisinde bin 131 puanla Türkiye rekoru kırarak birinci oldu. Bireysel genç erkekler 25 metre rapid kategorisinde Melih Paksoy birinci olurken, aynı takımdan Mustafa Saatçi ikinci ve İzmir Atıcılık İhtisas Kulübünden Ender Hacıbekiroğlu da üçüncülüğü elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez katıldıkları organizasyonda elde ettikleri başarıların mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Genç sporcuların başarılarıyla geleceğe damga vuracaklarını ortaya koyduklarını belirten Kabakcı, şunları söyledi:

'Alınan bu başarılar beni çok memnun ediyor. Gençlerimize verdiğimiz imkanların sonucu böyle güzel başarıları elde etmek gerçekten gurur verici. Bizim hedefimiz olimpik sporcu yetiştirmektir. Geleceğine pranga vurmak isteyen hainlerin neler yaptığını en iyi gençlerimiz biliyor. Bu gençlerimizin içerideki ve dışarıdaki hainlere fırsat vermemesi için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.'

Türkiye şampiyonu olan Melih Paksoy ise böyle anlamlı yarışmada Türkiye şampiyonu olmanın gururunu yaşadığını söyledi.

Takımın antrenörü Özkan Çivi de tüm sporcuların vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetiştirdiklerini ve 15 Temmuz şehitleri için düzenlenen etkinlikte derece almanın sevinci içerisinde olduklarını ifade etti.

Antrenörlerden Yusuf Tuğsat da yarışmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, başarılı dönmenin gururu içerisinde olduklarını belirtti.

Kaynak: AA