Milli Güreşçilerin Bolu Kampı

Serbest Güreş A Milli Takımı, Dünya Şampiyonası hazırlıklarına Bolu Aladağ'da yaptığı kampla devam ediyor Mili güreşçi Yakup Gör: 'Kampta dinleniyoruz, beslenmemize dikkat ediyoruz ve antrenman yapıyoruz. Bu şekilde şampiyonaya hazırlanıyoruz'

Serbest Güreş A Milli Takımı, ağustos ayında Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarını Bolu Aladağ'da yaptığı kampla sürdürüyor.

Teknik Direktör İbrahim Akgün yönetiminde, hazırlıklarına günde çift antrenmanla devam eden milli sporcular, kuvvet ve kondisyon çalışması yapıyor.

Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi 70 kilogramda temsil edecek mili güreşçi Yakup Gör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampın çok güzel geçtiğini ifade ederek, 'Dünya şampiyonası için yükseklik kampımızı yapıyoruz. Kampta 2 haftamızı tamamladık. Tepe koşuları, uzun koşular ve minderde yaptığımız antrenmanlar çok iyi bir şekilde devam ediyor.' dedi.

Yakup, Emadağ'da girecekleri kampın ardından 23 Ağustos'ta Dünya Şampiyonası'na katılmak için Fransa'nın başkenti Paris'e gideceklerini dile getirdi.

Milli güreşçi, antrenmanlarda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak, 'Kamptaki süreçte antrenmanlarımız zorlu geçiyor. Günde 2 antrenman yapıyoruz. Sabah 2 akşam 2 saat olmak üzere.' diye konuştu.

Kendisinin daha önce hem Avrupa hem de Dünya Şampiyonası'nda ikincilik ve üçüncülük dereceleri olduğunu kaydeden Yakup Gör, bundan sonraki hedefinin iki şampiyonada da altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.

Kaynak: AA