Karabükspor, Slovenya'ya Uçtu

Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci etap kampı için Slovenya’ya gitti.

Kamp kadrosunda bulunan 27 kişiyle teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde Slovenya’nın Maribor kentinde yapacağı ve 12 gün sürecek hazırlık kampı için kırmızı-mavili ekip, İstanbul’da toplanarak tarifeli uçakla Slovenya’ya hareket etti.

Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül, yaptığı açıklamada, takımın büyük bir bölümünün İstanbul’da toplandığını, bazı yabancı oyuncuların ise direkt kamp yapacakları otele geleceğini söyledi.



Bolu’da birinci etap kamp çalışmasının oldukça verimli geçtiğini kaydeden Gül, “Bu ayın sonuna kadar Slovenya’da kalacağız. Bu dönemde 4 hazırlık maçı planladık. Daha sonra Ankara’da TSYD Turnuvası’na da katılacağız. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bir oyuncu daha alarak çalışmaları tamamlamak istiyoruz. Bu sezonu geçen sezondan daha iyi bir konumda ligi tamamlamak istiyoruz" dedi.



Karabükspor’un Slovenya kampı kadrosu ise şu isimlerden oluştu:

“Ahmet Şahin, Oleksandr Rybka, Çağlar Şahin Akbaba, Ceyhun Gülselam, Dany Nounkeu, Cristian Tanase, Kerim Zengin, Hakan Aslantaş, Paul Papp, Valerıca Gaman, Barış Başdaş, Ferhat Görgülü, Tayyib Talha Sanuç, Lasmin Latovlevici, İshak Doğan, Osman Çelik, Olafur Ingi Skulason, Fatih Atik, Hamıdou Traore, Andre Poko, Andri Bliznichenko, Vladimir Rodic, İlhan Depe, Yevgen Seleznov, Mustapha Yatabare, Serdar Deliktaş ve Gabriel Torje.”

Kaynak: İHA