Van Büyükşehir Belediyespor'da Şampiyonluk Hedefi

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zorluoğlu: 'Hedefimiz şampiyonluk, yani bir üst lige çıkmak. Bu hedef dışında bir hedef kabul edilemez'

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Zorluoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligi'nde mücadele veren Van Büyükşehir Belediyespor'un bu yılki hedefinin şampiyonluk olduğunu belirterek, bundan başka bir hedefin kabul edilemez olduğunu söyledi.

Van Büyükşehir Belediyespor'un yeni sezon öncesi düzenlediği tanışma toplantısına Zorluoğlu da katıldı.

Zorluoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, yönetimin, hocaların ve futbolcuların ellerinden geleni yaparak takımı 2. Lig'e çıkaracaklarına inandığını söyledi.

Takımı kendisinin de hem vali hem de belediye başkanı olarak yalnız bırakmayacağını ifade eden Zorluoğlu, 'Takımımızı destekleyip güçlendireceğiz. Gençler rahat olun. Bu sene Allah'ın izniyle takımın arkasında biz varız. Siz işinizi en iyi şekilde yapma gayreti içinde olun.' dedi.

Zorluoğlu, her bakımdan rahat bir sezon geçireceklerini vurgulayarak, 'Hedefimiz şampiyonluk, yani bir üst lige çıkmak. Bu hedef dışında bir hedef kabul edilemez. Bu kadar güçlü bir dönemde Van halkının da desteğiyle iyi bir sezon geçirip yıl sonunda tekrar Van'ı kırmızı siyah renklerle donatırız.' diye konuştu.

Kulüp Başkanı Abdullah Çalım da Vali Zorluoğlu'nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, takım olarak 2. Lig'e çıkmayı hedeflediklerini belirtti.

Kaynak: AA