TBF, HDI Sigorta İle Sponsorluk Anlaşması Yaptı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), HDI sigorta ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan ve HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu’nun katılımı gerçekleşen imza töreni Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapıldı.

EuroBasket’te iyi bir organizasyon geçirmek istediklerini belirten Türkoğlu, “İnanıyorum ki bu süreç ülkemiz için önemli bir süreç olacaktır. 1-17 Eylül arası salonları boş bırakmayacak destekçilere teşekkür etmek istiyorum. Basketbol Federasyonu olarak güzel bir haber vermek istedik. HDI ile farklı bir anlaşma ile birleştirmek istedik. Kendilerine destek verdikleri için teşekkür etmek istiyorum. Devletimizin spora çok önemli destekleri var. Federasyonların birinci partneri özel sektör olmalıdır. Geçtiğimiz ay başladığımız sponsorlukları duyurmaya devam edeceğiz. Özel sektör temsilcileri ile omuz omuza devam edeceğiz. Hayırlısı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ceyhan Hancıoğlu da federasyon niteliğinde sadece Basketbol Federasyonu’na sponsor olduklarını söyleyerek, “Kulüp olarak birkaç kulüp ile anlaşmamız var. Milli Takım’a EuroBasket’te başarılar diliyorum. Sponsorlar ülkemizde hak ettiği ilgiyi alamıyor” dedi.



Ömer Onan: “Federasyon olarak çok iyi bir sezon geçirdik”

Federasyon olarak çok iyi bir sezon geçirdiklerini vurgulayan Ömer Onan, “Kulüplerimiz bizi çok sevindirdi. Kadın basketbol takımızın aldığı 5.’lik bizi gururlandırdı. Erkek Basketbol Takımı D Grubu’nda olacak. Bizim açımızdan çok önemli bir turnuva. Yıllarca sahada oynadık. Şimdi yönetimdeyiz. Sürdürebilir başarı için sponsorluklara ihtiyacımız var. HDI teşekkür etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA