Altay, Kocaeli'ye Gitti

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay, ikinci dönem kamp çalışmaları için Kocaeli'nin Kartepe ilçesine gitti.

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Altay'ın adı gibi büyük hedeflere koşacağını kaydetti.

Teknik heyetin sportif başarı, yönetimin ise idari ve maddi başarı için çalıştığını belirten Ekmekçioğlu, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

'Tam bir iş bölümü içinde yolumuza devam ediyoruz. Huzur ortamının başarıyı getireceği inancındayız ve bunun için gayret ediyoruz. Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri’ndeki yenileme çalışmalarımız Kartepe kampı dönüşü sona erecek. Çim sahalarımızı yeniledik. Kondisyon salonumuz tamamen yenilendi. Yemekhane ve sosyal tesisimiz de kısa sürede yenilenecek. Transferde hızlı yol aldık. Şampiyon kadromuzun iskeletini korumamız en büyük avantajımız oldu. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda, Altayımız ve ligi tanıyan isimlerle el sıkıştık. Birbirini ve camiamızı tanıyan kadromuzla geçen sezon yakaladığımız çıkışın devamı için çalışacağız.'

Kartepe kampı için karayolu ile Kocaeli’ye hareket eden siyah-beyazlı ekibin 29 kişilik kadrosunda, yeni oyuncular Yıldıray Koçal, İbrahim Öztürk, Serkan Sözmen, Egemen Gençalp, Can Sevinç, Maksut Taşkıran ve Fatih Gül ile altyapıdan Cenk Özkaçar ve Abdullah Altıntaş da yer aldı.

Altay, çalışmalarına 28 Temmuz'a kadar Kartepe'de devam edecek.

Kaynak: AA