Minik Triatloncular Şampiyonluk Kupasını Başkana Hediye Etti.

Muratpaşa Belediyesi’nin destekleriyle İzmir Urla’da düzenlenen aquatlonda Minikler-3 kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Antalya Triatlon Spor Kulübü, kupayı Belediye Başkanı Ümit Uysal’a hediye etti.

Antalya Triatlon Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Kahya, Türkiye Triatlon Federasyonu eski Başkanı Hamdi Güneş ve İzmir Aquatlon’da Türkiye şampiyonu olan sporcular Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Kahya amatör sporlara desteklerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür etti. Başkan Uysal, elde edilen başarıda en büyük payın sporculara ait olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Amatör sporlara Muratpaşa Belediyesi olarak sağladığımız destek transferleri, primleriyle çok yüksek paraların konuşulduğu spor dünyası içinde aslında takımdan ayrı düz koşu yapmak gibi bir şey. Biz, Muratpaşamızda herkesin ama özellikle çocukların bir spor ve sanat dalıyla uğraşmasını istiyoruz. İçlerinden çok iyi sporcular veya sanatçılar muhakkak çıkacaktır ama önemli bir bölümünün hayatında sanatın ve sporun hep olabilmesini sağlamak en önemli görevlerimiz arasında yer aldığını düşünüyoruz.”

Kaynak: İHA