Gaziantep Spor Kulüp Başkanlığına Aydın Yılmaz Aday Olacağını Açıkladı.

30 Temmuz 2017 tarihinde yapılacak olan Gaziantep Spor Kulüp başkanlığı’na Anavatan Partisi Şahinbey İlçe Başkanı Aydın Yılmaz aday olacağını açıkladı.

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın genel kurula gitme kararından sonra, aday olmayacağını açıklamasının ardından, başkan adayları belli olmaya başladı.

Anavatan Partisi Şahinbey İlçe Başkanı Aydın Yılmaz, Gaziantep Futbol kulübünün başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Yılmaz Gaziantepspor’a aday olacağını açıklayarak, “Bu şehrin tek ve güzide takımı olan Gaziantepspor’un düştüğü bu durumdan bir an önce kurtulması için tüm Gazianteplilerin ve tüm Gaziantep’te yaşayan insanların elini taşın altına koyup birlik ve beraberlik içinde tekrar Gaziantepspor’u eski güzel günlerine döndürmemiz gerekmektedir. Bu nedenden dolayı eğer şahsıma bu konu ile ilgili bir görev verilirse, bunu en iyi şekilde yapacağımı tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum. Ben bu şehre hizmet etmek için elimden gelen gayreti göstermeye hazırım. Çünkü Bu şehirde yaşayan dürüst, namuslu, çalışkan Gazianteplilere hizmet etmek onur ve gurur vericidir. Geçmişte yaşanan olumsuzlardan ders alarak, Gaziantepspor’u tekrar süper lige çıkartmamız gerekmektedir. Bu bağlamda hep birlikte hep beraber tekrar yeniden Gaziantep ruhunu, Gaziantep sevgisini, Gaziantep asilliğini Gaziantepspor ile birleştirmemiz durumunda hiçbir güç bizi zaferden alı koyamayacaktır" dedi.

Kaynak: İHA