Aquatlon Şampiyonluk Kupası Muratpaşa'da

Muratpaşa Belediyesinin destekleriyle İzmir Urla'da düzenlenen aquatlonda (koşu-yüzme-koşu) minikler-3 kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Antalya Triatlon Spor Kulübü, kupayı Belediye Başkanı Ümit Uysal'a hediye etti.

Muratpaşa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Triatlon Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Kahya, eski Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş ve İzmir Aquatlon'da Türkiye şampiyonu olan sporcular, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Erdoğan Kahya, amatör sporlara desteklerinden dolayı Başkan Uysal'a teşekkür etti. Başkan Uysal, elde edilen başarıda en büyük payın sporculara ait olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

'Amatör sporlara Muratpaşa Belediyesi olarak sağladığımız destek transferleri, primleriyle çok yüksek paraların konuşulduğu spor dünyası içinde aslında takımdan ayrı düz koşu yapmak gibi bir şey. Biz, Muratpaşa'da herkesin ama özellikle çocukların bir spor ve sanat dalıyla uğraşmasını istiyoruz. İçlerinden çok iyi sporcular veya sanatçılar muhakkak çıkacaktır ama önemli bir bölümünün hayatında sanatın ve sporun hep olabilmesini sağlamanın en önemli görevlerimiz arasında yer aldığını düşünüyoruz.'

Kaynak: AA