Elazığspor, Eski Günlerine Dönmek İstiyor

Teknik Direktör Altıparmak:'Elazığspor'da futbolcu olarak şampiyonluk yaşayan ve Süper Lig'e çıkan takımın kaptanıydım. Elazığ halkının bizlerden ne istediğini çok iyi bilenlerdenim. Elazığspor'un ligdeki hedefi her zaman şampiyonluktur' 'Tüm transferlerimizi bitirdikten sonra Elazığspor'u hak ettiği yere ulaştıracağız'

YUNUS OKUR - TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, takımda futbolcu olarak şampiyonluk yaşadığını, Süper Lig'e çıkan ekibin kaptanı olduğunu vurgulayarak, 'Elazığ halkının bizlerden ne istediğini çok iyi bilenlerdenim. Elazığspor'un ligdeki hedefi her zaman şampiyonluktur.' dedi.

Elazığspor, sezona iddialı başlamak için Erzurum'daki Palandöken Dağı eteklerinde bulunan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde güç depoluyor. Bordo-beyazlı ekip, yeni sezonda TFF 1. Lig'i şampiyon olarak tamamlayıp, Süper Lig'deki eski günlerine dönmek istiyor.

Teknik Direktör Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolcuların motivasyonunu yükseltmek için hızlı bir tempoda çalıştıklarını söyledi.

Oyuncularının iyi niyetinden ve performansından memnun olduğunu ifade eden Altıparmak, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Elazığspor'da futbolcu olarak şampiyonluk yaşayan ve Süper Lig'e çıkan takımın kaptanıydım. Elazığ halkının bizlerden ne istediğini çok iyi bilenlerdenim. Elazığspor'un ligdeki hedefi her zaman şampiyonluktur. Biz de bu doğrultuda transferlerimizi yapacağız. Kadromuza takviye edeceğimiz oyuncular, gerek futbolculuğuyla, gerekse karakter ve kişiliğiyle Elazığspor'u saha içinde ve saha dışında en iyi bir şekilde temsil etmelidir. Bunun için ince eleyip sık dokuyoruz. Tüm transferlerimizi bitirdikten sonra Elazığspor'u hak ettiği yere ulaştıracağız.'

- Taraftardan destek beklentisi

Elazığspor taraftarından övgüyle bahseden Altıparmak, futbolculuk yıllarından taraftarın rakip takım üzerinde nasıl baskı kurduğunu iyi bildiğini anlattı.

Taraftarı arkalarına alarak başarılı bir sezon geçirmek istediklerini aktaran Altıparmak, 'Elazığspor taraftarının özellikle iç sahada rakiplere karşı nasıl bir baskı kurduğunu çok iyi bilen biriyim. Futbolcu olarak şampiyonluk yaşadığım yıllarda bizlere verdikleri destek inanılmazdı. O desteği yine aynı şekilde bu sene de vermelerini istiyoruz.' diye konuştu.

Mehmet Altıparmak, yeni sezona her anlamda hazır olmak istediklerini dile getirerek, sözlerini şöyle tamamladı:

'Yönetimimizle, taraftarımızla, her şeyimizle lige hazır olacağız. Hedefe gitmek gerçekten çok zor. Şampiyonluk için çok teferruatlı yerlerden geçeceğiz. Çalışmalarımızı, birlik ve beraberliğimizi hiç bozmadan sürdürdüğümüz zaman hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımız bizi her zaman desteklesinler. Bizler de sahada onların verdiği desteğe layık olmak için her şeyi yapacağız.'

Kaynak: AA