'Club Brugge'un Sistemimize Uyacağını Düşünüyorum'

İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu Üyesi Ayvacı: 'İnanıyoruz ki bu turu geçeceğiz. Bütün planlarımız buna göre yaptık ve kendimize güveniyoruz'

FATİH EREL - İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Ayvacı, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge ile eşleşmeleri hakkında, rakibi eleyeceklerine inandıklarını ifade ederek, 'Club Brugge'un sistemimize uyacağını düşünüyorum.' dedi.

İsviçre'nin Nyon kentinde, Avrupa futbolunun en önemli organizasyonunda yapılan kura çekiminde, Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika temsilcisi Club Brugge ile eşleşti.

Ayvacı, kura çekimi sonrasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Belçika takımı çıktı. Hangi takımın çıktığı çok önemli değil. Biz hepsi için kadromuzu çok iyi kurduk. Avrupa'da kolay takım yok.' ifadelerini kullandı.

Her sene Avrupa'da tecrübelerini artırarak yollarına devam ettiklerinin altını çizen Ayvacı, 'İlk sene bir tur bile geçemedik. Geçen sene bir tur geçtik. Bu sene ise Şampiyonlar Ligi'ne girdik. İnanıyoruz ki bu turu geçeceğiz. Bütün planlarımız buna göre yaptık ve kendimize güveniyoruz. Takımımız çok iyi.' şeklinde konuştu.

Rakibi değerlendiren Ayvacı, 'Club Brugge'un sistemimize uyacağını düşünüyorum.' değerlendirmesini yaptı.

Yeni transfer planları hakkında ise Ayvacı, 'Bir transfer daha yapacağız' dedi.

Medipol Başakşehir, ilk maçını deplasmanda 25 veya 26 Temmuz'da, rövanşı ise evinde 1 veya 2 Ağustos'ta oynayacak.

İstanbul temsilcisi, rakibini elemesi durumunda play-off turuna kalacak ve bu turu da geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasından katılmaya hak kazanacak.

Kaynak: AA