Manisa Büyükşehir Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

AFYONKARAHİSAR – TFF 3. Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları başladı.

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren Manisa temsilcisi, çalışmalarını Teknik Direktör Levent Devrim nezaretinde yürütüyor.

Antrenmanlarda ilk olarak kondisyon yüklemesi yapıldı.

Kamp çalışmalarıyla ilgili konuşan Levent Devrim, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve hedeflerinin gerçekleştiği bir sezon olması temennisinde bulundu.

Devrim, kendileriyle yeni sezona başlayan tüm takımlara başarılar diledi.

Bir transfer döneminin geçtiğini kaydeden Devrim, 'Bir takım oluşturduk ve Afyon'da sezonu açtık. Kampa güzel bir ortamda başladık. İki aşamalı bir kamp dönemi geçireceğiz. İlk etapta daha çok fizik ağırlıklı çalışmalar yapacağız. İkinci aşamadaysa hazırlık maçları ve teknik çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Şu an durumumuz oldukça iyi. İnşallah burada iyi çalışıp takım olabilmek adına bir şeyleri başarabilirsek hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşabiliriz.' diye konuştu.

Takıma önemli oyuncuların kazandırıldığını belirten Devrim, 'Transferi büyük ölçüde tamamladık, diyebiliriz. Bir iki bölgede eksikliklerimiz var. Onları da zannediyorum bu hafta içerisinde tamamlayacağız. Yönetim kurulumuz bununla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.' dedi.

Kaynak: AA