Eskişehirspor Başkanını Buldu

Yapılan genel kurullarda başkanlığa aday çıkmayan Eskişehirspor’da akşam saatlerinde yapılacak genel kurul öncesi Sinan Özeçoğlu’nun mazbatası hazırlandı.

Eskişehirspor Divan Kurulu Başkanı Aydın Begiter, genel kurul öncesi samimi açıklamalarda bulundu. Görev süresinde Eskişehirspor’a destek olan herkese teşekkür eden Başkan Begiter, kongre öncesi mazbatanın hazır olduğunu söyledi.

Begiter, "Eskişehirspor büyük bir kulüptür. Ne kadar sıkıntının içerisine girerse girsin, içinden çıkacaktır. Genel kurulda bir isim listesi göreceğiz. Eskişehirspor büyük bir imtihan verdi. Bakanından personeline, futbolcularından basınına kadar herkes özveriyle çalıştı. Bugün kulübü yeni yönetime devir edeceğiz. Mazbataları hazır çünkü kaybedece vakit yok. Kayyuma kalma aşamasına geldik. Biz buna müsade etmedik. Yeni yönetimin güçlü olacağını düşünerek genel kurulu erteledik. Tabi B planımız da vardı. Eskişehirspor kayyuma kalabilecek bir kulüp değil. Kriz zamanını başarıyla sonlandırdığımız için çok mutluyuz. Tek liste ile akşam genel kurul gerçekleşecek" dedi.

Öte yandan sağlık sorunları ile de uğraşan Begiter, kongre sonrası İstanbul’a giderek tedavisine devam edecek.

Kaynak: İHA