Aydınspor 1923'Te Ayrılıklar Devam Ediyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Aydınspor 1923’te, üç oyuncu daha takımdan ayrıldığını açıkladı. Siyah-beyazlı ekipte genç kaleci Timur Çakıroğulları, savunmanın önemli isimlerinden Süleyman Özdamar ve orat saha oyuncusu Burakcan Balcı ile yollar ayrıldı.

Aydınspor 1923’te yapılamayan kongrenin ardından ayrıldıklarını sosyal medya hesaplarından duyuran Aydınspor 1923’lü futbolcular, geleceği belli olmayan kulüpten umutlarını tam anlamıyla kesmiş oldu. 24 yaşındaki savunma oyuncusu Süleyman Özdamar, sosyal medyadan ayrıldığını "Çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar ve kardeşlikler edindiğim siyah-beyazlı formanın altında, terimin son damlasına kadar mücadele ederek ve savaşarak her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Ama maalesef sezonu kötü bir yerde noktaladık. Aydınspor 1923 Spor Kulübü ile sözleşmemi fesih etmiş bulunmaktayım. Aydınspor 1923 gibi büyük bir camianın en kısa sürede hak ettiği yerlere gelmesini temenni eder, lig maratonunda başarılar dilerim" sözleriyle açıkladı.

21 yaşındaki genç kaleci Timur Çakıroğulları ise "Hoşçakal Aydınspor 1923. Bir merhaba kadar önemlidir bir Elveda. Yıllarca formasını armasını gururla taşıdığım Aydınspor 1923’e veda ediyorum umarım bu kocaman camia hak ettiği yerlere gelir" ifadeleriyle ayrılığını noktaladı. Takımdan ayrıldığını duyuran bir diğer isim olan orta saha oyuncusu Burakcan Balcı da “Aydınspor 1923 ile sözleşmemi tek taraflı fesih etmiş bulunmaktayım. Güzel Aydın şehri, taraftarı bu zor süreci en iyi şekilde atlatır umarım” açıklamalarını yaptı.

Yeni takımlarla görüşmelere başladılar

Süleyman Özdamar ve Timur Çakıroğulları yeni takımları için görüşmelere başladı.

24 yaşındaki savunma oyuncusu Süleyman, 2.Lig ekibi Silivrispor ve Diyarbekirspor’la görüşmelere başladığı ve en yakın sürede bu transferin belli olacağı bildirildi.

Uzun yıllar boyunca A takımla idmanlara çıkan ancak resmi maçta forma giyemeyen kaleci Timur Çakıroğulları ise Diyarbekirspor’la prensipte anlaştığını açıkladı.

Timur, geçtiğimiz sezon Efe’de görev alan Teknik Direktör Necat Gürpınar ve Vedat Budak’la doğu ekibinde tekrar buluşmuş olacak.

Kaynak: İHA