Afjet Afyonspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

AFYONKARAHİSAR – Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Afjet Afyonspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Geçen sezonu TFF 3. Ligde şampiyon olarak tamamlayan ve Spor Toto 2. Lig’e çıkma başarısı gösteren Afjet Afyonspor, yeni sezon öncesi ilk antrenmanını Afyonkarahisar Spor Kompleksinde gerçekleştirdi. Mor beyazlı ekipte, takıma kazandırılan yeni transferler de ilk antrenmanda yer aldı.

Hazırlıklar ile ilgili açıklamalarda bulunan Afjet Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, her futbolcu için sakatlıksız ve kazasız güzel bir yıl geçmesi dileğinde bulundu.

Taraftar yönetim, il protokolü ve vatandaşlarla birlik ve beraberlik içerisine kenetlenerek her zaman olduğu gibi güzel bir yıl geçirmeyi hedeflediklerini ifade en Çelik, şunları kaydetti:

'Grubumuzdaki takımların hepsinin bir hedefi var. Bizim de bir hedefimiz var. Ortak olan bir hedef, tabii ki şampiyonluk. Açıkçası bu konuyu çokta dillendirmek istemiyoruz. Tabii ki diğer takımları az çok iyi tanıyoruz. İnegöl olsun, Bodrum olsun, Kastamonu, Menemen, her iki grupta da şampiyonluğa oynayan takımlar var. Kesinlikle biz takımımıza inanıyoruz ve güveniyoruz.'

Gerçekleştirilen antrenman sonrasında oyunculara antrenmana gelen taraftarlar tarafından baklava ve pasta ikramı yapıldı.

Kaynak: AA