2017 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'na Doğru

19 Yaş Altı Milli Erkek Voleybol Takımı, ilk etap kampını tamamladı.

Macaristan'ın Györ kentinde 23-29 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda (EYOF 2017) mücadele edecek 19 Yaş Altı Milli Erkek Voleybol Takımı, Ankara'da sürdürdüğü ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı.

Türkiye Voleybol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Milli Takım Başantrenörü Ümit Hızal, ilk kamp süresinde çoğunlukla halter ve teknik antrenmanlar yaptıklarını belirterek, 'Çok faydalı bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncular ve teknik ekip büyük bir özveriyle çalıştı.' ifadelerini kullandı.

Çok yetenekli sporculardan oluşan iyi bir takım olduklarını vurgulayan Hızal, 'Slovakya ve Macaristan'ın ortaklaşa düzenlediği 2017 19 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası'nı bronz madalyayla sonlandırmıştık. Bu şampiyona sırasında eksiklerimizi daha iyi görme fırsatımız oldu. EYOF 2017 için bu eksiklerimizi tamamlayarak, daha iyi bir Milli Takım yarattığımızı düşünüyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Milliler, ikinci dönem kamp çalışmaları için, 17 Temmuz Pazartesi günü İstanbul Volley Hotel'de toplanacak.

19 Yaş Altı Milli Erkek Voleybol Takımı'nın kamp kadrosunda şu sporcular yer alıyor:

Adis Lagumdija (Galatasaray), Ahmet Samet Baltacı (TVF Spor Lisesi), Ali Deniz Yılmaz (TVF Spor Lisesi), Batuhan Avcı (Beşiktaş), Batuhan Karaca (Galatasaray), Bedirhan Bülbül (Tokat Belediye Plevnespor), Berkant Hızarcı (Fenerbahçe), Emir Kaan Öztürk (İstanbul Büyükşehir Belediyesspor), Hacı Şahin (Ziraat Bankası, Muhammet Delibaş (Beşiktaş), Murat Üç (Es Spor), Onur Çukur (Arkas Spor), Onur Soydan (Galatasaray), Yusuf Eken (Ziraat BaTürkiye nkası).

Kaynak: AA