15 Temmuz Şehitlerini Anma Short Track Yarışları

Erzurum'daki yarışlar ilgiyle izlendi.

Erzurum'da, 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Short Track Yarışları ilgiyle takip edildi.Türkiye Buz Pateni Federasyonu ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda, Palandöken ilçesindeki 2 Binlik Buz Pateni Salonu'nda düzenlenen anma yarışları kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

İzleyicilerin ilgiyle izlediği yarışlara katılan çeşitli yaş guruplarındaki 40 sporcuya madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Sürat Pateni Milli Takım Antrenörü Zeynep Erkılıç, yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini unutmadıklarını ve unutmayacaklarını söyledi.

Bugün şehit ve gaziler içen piste çıktıklarını belirten Erkılıç, 'Şehitlerimiz anısına yarış düzenledik. Şunu herkes iyi bilsin ki; kim ne yaparsa yapsın bizi bölemeyecekler, yıldıramayacaklar. Biz de sürat pateni sporcuları olarak hızımızla çok büyük bir Türkiye olduğumuzu gösteriyoruz.' dedi.

Yarışları, Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Işık, Uzundere Belediye Başkanı M. Halis Özsoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, şube müdürleri ile Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü Ahmet Dal da izledi.

Kaynak: AA