Trabzonspor Medical Park Kulübü Başkanı Hopikoğlu Açıklaması

'Türkiye basketbolu her geçen gün değer kazandı ve gençlerin basketbol branşına yönelmeleri aynı paralelde arttı'.

Trabzonspor Medical Park Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, Türk basketbolunun her geçen gün değer kazandığını ve gençlerin basketbol branşına yönelmelerinin aynı paralelde arttığını bildirdi.

Hopikoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin Avrupa basketbolunun önemli bir ülkesi olduğunu vurgulayarak, 'Artık yıldız oyuncuların, transferi söz konusu olduğunda Türkiye'ye bir Ortadoğu ülkesi muamelesi yapmaması bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Türkiye basketbolu her geçen gün değer kazandı ve gençlerin basketbol branşına yönelmeleri aynı paralelde arttı.' ifadelerini kullandı.

Kulüplerin kalkınmasında sponsor firmaların rolünün de gerçek anlamda çok büyük önem arz ettiğini vurgulayan Hopikoğlu, şunları kaydetti:

'Biz de Trabzonspor Basketbol Kulübü olarak birçok önemli markaların desteğini görüyoruz. Bunlardan bir tanesi de 4 yıldır bizlere destek olan, iş adamı Şeref Demirci nezdinde Hummel ailesine müteşekkiriz. Günümüzde amatör spor branşlarının bile sponsorsuz hareket edemediklerini görüyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin güzide firmalarının destekleri, sponsor firmalar ile kulübümüzün de kalkınmasını ve büyümesini sağlayacaktır.'

Kaynak: AA