'Hedefimiz Süper Lig'

Etimesgut Belediyespor Kulübü Başkanı Kartal: 'Süper Lig hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz'.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Etimesgut Belediyespor'un kulüp başkanı Hasan Kartal, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ve hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, 'Süper Lig hedefimize ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz.' dedi.

Başkan Kartal'ın yanı sıra Etimesgut Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik direktör Hayati Soydaş ve futbolcular, kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kısa zamanda iyi işler yaptıklarını vurgulayan Kartal, 'Herkes işini yaparsa, hedeflerimize ulaşırız. Bizim işimiz yönetmek. Bu kulübü de en iyi şekilde yöneteceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kartal, kulübü 2010 yılında yılında 1. amatör kümeden aldıklarını hatırlatarak, 'Şu anda TFF 2. Lig'deyiz. Bu hızla gidersek birkaç yıl içinde Süper Lig'de olacağımızı düşünüyorum. Yeni tesisimizin yapımına başladık. Seneye suni çimden kurtulup, gerçek çime geçeceğiz.' diye konuştu.

Teknik direktör Hayati Soydaş ise TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan takımlara bakıldığında zorlu bir grupta yer aldıklarını dile getirerek, 'Biz kendimize güveniyoruz. Bu güven sayesinde de başarılı olacağımıza inanıyoruz. Gruptaki bütün takımların hedefi var. Doğal olarak bizim de hedeflerimiz var. İnşallah bu sezon hedefimiz olan Süper Lig'e ulaşacağız. Sezona ilk kez hazır bir ekiple başlıyorum. Bu da beni mutlu ediyor.'' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA