Bahri Çabuk Açıklaması 'Feda Sezonunda Tokatspor'u En İyi Şekilde Temsil Etmek İstiyoruz'

Tokatspor Başkanı Bahri Çabuk, bu yıl ‘Feda’ sezonlarında olduklarını belirterek, “Feda yılının içerisinde Tokatspor’u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Ama gizli hedeflerimiz var. İyi bir takım kuruyoruz” dedi.

TFF 2 ve 3. Lig’de 2017-2018 Sezonunda gruplarda yer alacak takımlar dün yapılan kura çekimi ile belirlendi. Kura çekiminde Tokatspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer aldı. Organizasyondan sonra Tokatspor Başkanı Bahri Çabuk, İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu.

“Her iki grupta da olmak bize şeref verirdi”

Ligde mücadele edecek tüm takımlara başarılar dileyen Çabuk, “Her iki grupta da olmak bize şeref verirdi. Ama Kırmızı Grup, geçen sene de olduğumuz bir grup. Düşündüğümüz rakiplerimiz vardı. Onların gelmesi bizim için iyi oldu. Geçen seneki takımları tanıyoruz. O yüzden bir daha araştırma yapmaya gerek kalmayacak” şeklinde konuştu.



“Bu yıl ‘Feda’ sezonundayız”

Bu sezon ‘Feda’ yılları olduğunu belirten Başkan Çabuk, “Feda yılının içerisinde Tokatspor’u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Ama gizli hedeflerimiz var. İyi hocamız var. İyi de bir takım kuruyoruz. Tokatspor’a yakışacak bir şekilde. Bu seneyi atlatacağız. Seneye güzel şeyler yapacağız. Buna inanıyorum. Bu sene takımımızda geçen seneden hiç oyuncumuz yok. Bunlar olmadığı için yeni bir takım kuruyoruz. İlk 11’imizi en iyi şekilde oluşturmaya çalışıyoruz” diye konuştu.



“Geçmiş yıllardan çok borcumuz var”

Kulübün borcu olduğunu vurgulayan Çabuk, “Geçmiş yıllardan çok borcumuz var. Hem borç ödeyip, hem ileriye gitmek çok zor. Bu ilk yılı biz feda yılı olarak gördük. Sağolsunlar çok destek gördük. Belediye başkanımız, yeni gelen valimiz tam destek verirse bu seneyi atlattıktan sonra emin ellere Tokatspor’u çıkaracağız” ifadelerini kullandı.

Tokatspor için her şeyimizi koyacağız”

Şehirde bazı kişilere de seslenen Bahri Çabuk, “Bu işten nem alan, kaos çıkaran. ‘Ben bunu söylemiştim’ diyen insanlar var. Bu her yerde var ama bizim şehrimizdekiler daha farklı. Onlara rica ediyorum. İnsanların gururu ve şerefiyle oynamasınlar. En az onlar kadar gururlu ve şerefliyiz. Tokatspor için her şeyimizi koyacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: İHA