Şampiyon Halk Oyunları Ekibine Coşkulu Karşılama

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda 'düzenlemeli dal' kategorisinde Türkiye birincisi olan Tütüncüler Gençlik Spor Kulübü, Artvin’de coşkuyla karşılandı.

Yalova'da düzenlenen şampiyonada 'düzenlemeli dal' kategorisinde 11 halk oyunları ekibinin arasından birinci olan Tütüncüler Gençlik Spor Kulübü halk oyunları ekibi, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Halk Eğitim Müdürü İsmail İnan, Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Sadettin Dağ, oyuncun aileleri ve çok sayıda vatandaş tarafından şehir girişinde çiçeklerle karşılandı.

Belediye Başkanı Kocatepe, yaptığı konuşmada, mutlu ve güzel bir gün yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

'Artvin her zaman güzelliklerle layık bir ilimizdir. Başarılarıyla dolu tarihine yeni bir şampiyonluk daha katmasından dolayı gururluyuz. Bu başarılarımızın devamını diliyorum. İlimiz hep böyle güzel başarılarla anılsın. Bu duygu ve düşüncelerle şampiyonluk kupası ilimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bütün ekibimizi ve emeği geçenleri bir kez daha kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.”

Halk oyunları ekibinin eğitmeni Onur Dede ise yıl boyunca çok çalıştıklarını ve bu sayede de başarılı olduklarını söyledi.

Kaynak: AA