Manisa BBSK Teknik Adam Levent Devrim'le Devam Edecek

Manisa Büyükşehir Belediyespor geride kalan sezonda takıma play-off oynatan Teknik Direktör Levent Devrim ile yola devam etme kararı aldı.

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Teknik Direktör Levent Devrim ile sözleşme yeniledi. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ile birlikte Futbol Şube Sorumlusu Hakan Kadayıfçılar katıldı.

İmza töreninde ilk olarak konuşan Kulüp Başkanı Aktan, Levent Devrim’in geride kalan sezonun ikinci yarısında takıma geldiğini hatırlatarak, “Biz hocamızın performansından dolayı kendisinden memnun olduğumuzu her zaman söyledik. Takımımızı belli bir seviyeye getirdi. Bunun sonucunda karşılıklı görüşerek yeniden anlaşmaya vardık. Hocamızla önümüzdeki sezonda da yola devam edeceğiz. Kendisine inanıyoruz. Kendisiyle çalıştığımız için şanslıyız. Kişiliği, duruşu ve örnek kişiliğiyle tanıdığımız Levent Devrim hocamıza önümüzdeki sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor ile yeniden anlaşan Teknik Direktör Levent Devrim ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan ve yönetim kurulu üyelerine kendisine gösterilen teveccüh nedeniyle teşekkürlerini sundu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başında 16 maça çıktığını hatırlatan Devrim, “Nispeten başarılı olduk diyebilirim. Ancak kulübün şampiyonluk hedefini yakalayamadık. Zorladık ve belli bir noktaya kadar getirebildik. Ama bu sezon için kendimi daha şanslı hissediyorum. Kulübü ve şehri tanıdık. Sezon başı itibariyle başlıyoruz. Kadro yapısı itibariyle yönetim kurulumuz ile birlikte bizim tercihlerimiz olacak. Bu kulübün hedefi mücadele ettiği tüm liglerde her zaman şampiyonluk olmuştur. İddialı bir Belediye Başkanımız ve iddialı bir yönetimimiz var. Böyle bir başkana ve yönetime sahip olduğumuz için kendini şanslı hissediyorum. İnşallah bu göreve layık olmaya çalışacağız” diye konuştu.

Yeni sezon öncesinde transfer konusuna da değinen tecrübeli teknik adam, “Takımımızla alakalı gidecek kalacak oyuncularımızı yönetim kurulumuza sunduk. Lig bittiğinden bu yana her gün kulüpteyiz. Gidecek ve kalacak oyuncuları belirledik. Gelecek oyuncu anlamında da bu sene biraz daha farklı bir yol çiziyoruz. Biliyorsunuz izleme komitemiz var. Bu komite bir yıldır maçları izlediler. Listeler oluşturuldu. Bu listeler üzerinde üç aydır istişarede bulunduk. Bu listeler üzerinde çalışıyoruz. Belirlediğimiz oyuncular var. Transferde bu sene biraz daha genç ama takımlarında oynamış oyunculara yönelmeye çalışıyoruz. Biliyorsunuz kontenjan sorunu var. Bu kontenjana bağlı kalmaya çalışıyoruz” dedi.

Bu sene takımın play-off oynamasına büyük katkı sağlayan kadrodan 9 oyuncuyla yola devam edeceklerini sözlerine ekleyen Devrim, “Kadro iskeletimizi koruduk. Transferde de hata yapmak istemiyoruz. Transferde hata olur ama en az hatayla transfer sezonunu geçirmek istiyoruz. Mevki olarak 6-7 mevkiye oyuncu alacağız. Ama sayısal olarak bir şey söyleyemiyorum. Dediğimiz gibi kontenjan sorunu bizi zorluyor” dedi.

Teknik Direktör Levent Devrim Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başına 2016-2017 sezonunun 21. Haftasında geçti. Yeşil-beyazlı ekiple 16 maça çıkan tecrübeli teknik adam, bu maçlarda 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Devrim, yeşil-beyazlı ekipte göreve 5 Şubat 2017 tarihinde Dardanelspor maçıyla başlamış ve bu maçtan 5-1’lik galibiyetle ayrılmıştı. Ligin son bölümünde Devrim yönetiminde 8 maçta 7 galibiyet alan Manisa Büyükşehir Belediyespor, play-off oynamaya hak kazanmış, play-off’da Silivrispor’a yenilerek 2. Lig’in kapısından dönmüştü.

Kaynak: İHA