Judoda Büyükşehir Farkı

11 ilden 513 sporcunun mücadele ettiği İzmir Büyükşehir Belediyesi İller Arası Başkanlık Kupası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına mücadele eden judocular başarılı performanslarıyla adeta göz doldurdu. Katıldıkları her turnuvadan dereceyle dönen yeşil-beyazlı judocular, bu turnuvayı da boş geçmeyerek 3 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya ile Manisa’ya döndü.

İzmir Judo İl Temsilciliği’nin 2017 yılı faaliyet programında yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi İller Arası Başkanlık Kupası, 6-7 Haziran 2017 tarihleri arasında İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda yapıldı. 11 ilden 29 kulüp ve 513 sporcu katıldığı turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor judo takımı adeta fırtına gibi esti. Başarılı performanslarıyla tüm sporseverlerin beğenisi kazanan yeşil-beyazlı judocular, turnuvada 3 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.

Turnuvada dereceye giren yeşil-beyazlı sporcular Mehmet Şahin Ertem 30 kilogramda, İsmail Durbak 42 kilogramda, Şükrü Fidan 46 kilogramda birinci olurken, Efe Alandere 55 kilogramda ikinci, Zilan Ertem 28 kilogramda, Mehmet Altaş 34 kilogramda, Sena Tepe 52 kilogramda, Belinay Beyza Gökkaya da 57 kilogramda 3’üncü oldu.

Kaynak: İHA