Gökpınar Spor İkide İki Yaparak Bilecik 1. Amatör Lig'e Göz Kırptı

Bilecik 2. Amatör Lig Şampiyonluk Lig’inde ikinci maçlar oynanırken, Gökpınarspor ikide iki yaparak Bilecik 1. Amatör Lig’e göz kırptı.

Bilecik 2. Amatör Lig A ve B grubunda ilk iki sıraya paylaşan takımların Bilecik 1. Amatör Lig’e çıkmak için mücadele verdikleri Bilecik 2. Amatör Lig Şampiyonluk Lig’inde ikinci maçlar oynanırken, Gökpınarspor ikide iki yaparak Bilecik 1. Amatör Lig’e göz kırptı. Bilecik Edebali Stadından oynanan müsabakaların ilk maçında Gökpınar Spor, Küplü Spor’u son saniyelerde attığı golle 3-2 yenerek, lige galibiyetle başladı.

Ligin ikinci maçında Bozüyük İçköy Spor ile Karaköy Spor arasında oynanacak müsabaka Bilecik Belediyesi tarafından verilecek iftar programı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Ligin 3’üncü maçında Karaköy Spor ile Gökpınarspor karşı karşıya geldiler. Bu maçı 1-0 kazanan Gökpınarspor Bilecik 1. Amatör Lig’e göz kırptı. Ligin 4’üncü maçında ise; Küplü Spor ile Bozüyük İçköy Spor karşı karşıya geldiler. Bu maçı Bozüyük ekibi bu maçı 3-1 kazanarak ilk maçında 3 puan lamasını bildi. Grupta diğer maçlar 10 Haziran günü Bilecik Edebali Stadında saat 18.00’da Bozüyük İçköy Spor ile Gökpınar Spor, 11 Haziran günü aynı stat ve aynı saatte Küplü Spor- Karaköy ve 13 Haziran günü erteleme maç olan Bozüyük İçköy Spor ile Karaköy Spor karşı karşıya gelecek. 4 takımlı bu ligde ilk 2 sırayı alacak takım seneye Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele edecek.

Kaynak: İHA