Çocuklar Yaza Sporla Merhaba Diyecek

İBB Spor İstanbul tarafından 12 Haziran’da başlayıp 25 Ağustos’ta sona erecek olan Yaz Spor Okulları 10 farklı tesiste 17 farklı branşta iki dönem olarak hizmet verecek.

Yaz Spor Okulları’nda 2017 yılı yaz döneminde Anadolu yakasında 4, Avrupa yakasında 6 olmak üzere toplam 10 tesiste hafta içi 09:00-16:00 arasında hizmeti verilecek. 6 ile 12 yaş aralığındaki çocuklara jimnastik, futbol, futsal, basketbol, voleybol, yüzme, tenis, masa tenisi, atletizm, taekwando, karate, okçuluk olmak üzere toplam 17 farklı branş ve uygulanacak çeşitli eğitsel oyunlarla çocukların yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve spor yaparak yetişen bireyler olmaları hedefleniyor.

12 Haziran-25 Ağustos arası Spor İstanbul’da Yaz Spor Okulu zamanı

Beşer haftalık iki dönem halinde gerçekleşecek Yaz Spor Okulları’nda ilk dönem 12 Haziran’da başlayıp 21 Temmuz’da sona erecek. 24 Temmuz’da başlayacak olan ikinci dönem ise 25 Ağustos tarihinde sona erecek. Her iki dönem boyunca öğrenciler için sportif faaliyetlerin dışında geziler, eğlenceler ve çeşitli sosyal aktiviteler de düzenlenecek.

Ücretler oldukça uygun

İBB Spor İstanbul Yaz Spor Okulları’nda 1. dönem 150 TL, 2. dönem 150 TL olarak belirlendi. 2 dönem birden satın alındığında toplam ücret 250 TL olacak.

Ayrıca şehit ve gazilerin birinci derece yakınları ücretsiz olarak yaz spor okullarından yararlanabilecek.

Yaz Spor Okulları süresince hizmet verecek spor tesisleri ise şöyle:

AVRUPA YAKASI

1. Halkalı Yüzme Havuzu

2. Avcılar Spor Tesisi

3. Metin Oktay Spor Kompleksi

4.Hamza Yerlikaya Spor Teisi

5. Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi

6. Silivri Müjdat Gürsu Spor Tesisi

ANADOLU YAKASI

1. Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi

2. Pendik Çamlık Spor Tesisi

3. Çekmeköy Spor Kompleksi

4. Haldun Alagaş Spor Kompleksi

Kaynak: İHA