Bayram Akgül'den Öz Eleştiri

Spor Toto Süper Lig’den düşen Adanaspor’un Başkanı Bayram Akgül, takımın küme düşmesinin sebebinin kendisi olduğunu belirterek, “Çukurova hikayesi olan Çukurova uyanışının simgesi olan Adanaspor’u tekrardan layık olduğu yere döndüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, yaptığı yazılı açıklamada, “Adanaspor’u tüm sorumluluğu üzerime alarak ’ben’ bir alt lige düşürdüm” dedi.

Yönetimsel hatalarıyla yüzleştiğine vurgu yapan Akgül, şunları kaydetti:

Adanaspor camiasına ve Büyük Adanaspor taraftarına sesleniyorum. 11 sene önce ilk defa Adanaspor’u sahiplendiğimde sahip olduğum azim, heyecan ve tutkuyu bugün, yani yere düştüğümüz şu anda, eskisinden daha da çok hissediyorum. Kulüpte farklı bir yapılandırma ile başlayacağımız yeni sezon ile birlikte yapacağımız transferlerde de bu bilince sahip futbolcular tercihimiz olacak ve bu bilinçle Adanaspor’a geleceklerdir. Büyük Adanaspor taraftarının da Adana halkının takımı olan Adanaspor’u bu bilinçle tribüne gelerek destek olacağından hiçbir şüphem bulunmamaktadır. Hep birlikte bir Çukurova hikayesi olan Çukurova uyanışının simgesi olan Adanaspor’u tekrardan layık olduğu yere döndüreceğiz. Tekrar geleceğiz.”

Kaynak: İHA