Salihli Belediyespor'dan Transfer Atağı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Lig ekiplerinden Salihli Belediyespor, geçen sezon Arkasspor forması giyen smaçör Gizem Öcal Tuğrul’u transfer etti.

Transferde hareketli günler yaşayan yeşil-beyazlı ekip, bir transfer daha gerçekleştirdi. Hedefini Sultanlar Ligi olarak belirleyen Salihli Belediyespor voleybol takımı, voleybola Karşıyaka alt yapısında başlayan ve geçtiğimiz sezon Arkasspor forması giyen, 25 yaşındaki smaçör Gizem Öcal Tuğrul’u transfer ederek renklerine bağladı. Karşıyaka başta olmak üzere, Kocaeli Kağıtspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ve Arkasspor forması giyen 1.80 boyundaki Gizem Öcal Tuğrul, Salihli Belediyespor forması giyeceği için mutlu olduğunu ifade ederek, yeşil-beyaz forma ile şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.



Kentte voleybolun çok sevildiğini ifade eden Salihli Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, “Salihli Belediyespor olarak bir yıl önce Sultanlar Ligi’nde mücadele ettik. Ancak ne yazık ki lige tutunamayıp geri düştük. Şimdi Sultanlar Ligine geri çıkmak için güçlü bir kadro oluşturuyoruz. Yeni transferimiz Gizem Öcal Tuğrul’da bize şampiyonluk yolunda katkı sağlayacak bir oyuncu” dedi.

Kaynak: İHA