Huggies Bu Seneki Kampanyası İçin Şampiyon Yüzücü Phelps İle Anlaştı

Türkiye’nin ilk mayo bezi Huggies Little Swimmers, bu seneki kampanyası için Dünya Olimpiyat Şampiyonu Michael Phelps ile anlaştı.

Huggies Little Swimmers ile mayo bebek bezini Türkiye’de ilk kez miniklerle tanıştıran güçlü marka, bu seneki kampanyası için Olimpiyat Şampiyonu ABD’li yüzücü Michael Phelps ile anlaştı. 28 Olimpik madalya ile pek çok rekorun sahibi Michael Phelps ile işbirliğinin amacı; tüm dünyadaki bebeklerin suda güvenle ve keyifli bir şekilde vakit geçirmeleri için olabilecekleri en iyi yüzücüler olmaları. İşbirliği kapsamında Michael Phelps’in 1 yaşındaki oğlu Boomer ve eşi Nicole ile birlikte çektiği eğitici videolar sayesinde ailelere ulaşılacak. Videolar yıl boyunca hem Phelps ailesinin hem de Huggies’in sosyal medya hesaplarından yayımlanacak. Videolarda Phelps, bebekler için suda güvenli ve keyifli oyun önerileri, suyla ilk tanışmada yapılması gerekenler, onların yüzme için nasıl cesaretlendirilmesi gerektiği gibi içerikler sunacak.

"Tüm bebeklerin olabilecekleri en iyi yüzücüler olmalarını istiyorum"

Yüzmenin hem eğlenceli hem de bebeklerin gelişimine pozitif etki eden bir egzersiz olduğunu vurgulayan Phelps, Huggies ile yaptıkları işbirliğinin de bu anlamda önemli olduğunu belirtti; "Suda egzersiz her bebek için farklı bir anlam ifade eder. Kimi için arka bahçede hortumla koşuşturmak iken, kimi için sahilde geçirilen bir gün... Güvenli bir şekilde eğlenildiği sürece, bence her yapılan doğru! Sonuçta hayalim tüm bebeklerin olabilecekleri en iyi yüzücüler olması. Oğlum Boomer’ı henüz kelebek stilinde bir usta olarak yetiştirmiyorum ancak 2032’de 16 yaşında olacak ve isterse olimpiyatlara katılabilecek. Her çocuğun olimpiyatlara hazırlanması gerekmiyor. Ama suda güvenle durabileceği, konforlu vakit geçirebileceği, eğlenip keyifli anlar yaşayacağı şekilde temel yüzme eğitimini alması şart. Huggies ile ortaklığımız işte tam da buna hizmet edecek" dedi.

Kaynak: İHA