Evkur Yeni Malatyaspor'da Yönetim, Teknik Heyet Konusunu Görüştü

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımı Evkur Yeni Malatyaspor teknik heyet transferi için yoğun bir mesai harcıyor.

Teknik Direktör konusunda Sergen Yalçın ve Ertuğrul Sağlam isimleri üzerine yoğunlaşan sarı-siyahlılar, özellikle Ertuğrul Sağlam için yoğun bir görüşme trafiği yaşadığı ifade ediliyor.

Yeni Malatyaspor, Teknik Direktör İrfan Buz’un ayrılığından sonra teknik adam çalışmalarını sürdürüyor. Sergen Yalçın isminden camiada oluşan tepki nedeniyle şimdilik vazgeçtiği iddia edilen yönetimin, yaptığı son toplantıda Ertuğrul Sağlam ile anlaşılması yönünde karar aldığı ifade ediliyor.

Başkan Gevrek, Çalık ile görüştü

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Ankara’da bir görüşme gerçekleştirdi.

Çalık’ın Ak Parti Genel Merkezi’ndeki ofisinde gerçekleşen görüşmede takımın son durumu, Orduzu Pınarbaşı’na yapılması planlanan tesis ve teknik heyet arayışlarının masaya yatırıldığı belirtiliyor.

Yaklaşık 1 saat sürdüğü belirtilen görüşmede takımın başına getirilmesi düşünülen teknik direktör Ertuğrul Sağlam isminin kamuoyunda nasıl yankı bulacağı konusunun da değerlendirildiği öğrenildi.

Kaynak: İHA