Adana Demirspor'dan Vali Demirtaş'a Ziyaret

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, takımın yeni sezonda arzu edilen başarıyı yakalaması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirtti ve bu hedefteki projelerini anlattı.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu kaydeden Vali Demirtaş ise konuşmasında, Adana Demirspor’un Adana’nın simgelerinden biri olduğuna dikkat çekti ve yıllardır özlenen şampiyonluğa ulaşılarak, Adana’nın Süper Lig’de temsil edilmesini canı gönülden istediklerini ifade etti.

Adana’nın, Adana Demirspor camiasının ve şampiyonluğa susamış olan taraftarların buna layık olduğunu kaydeden Vali Demirtaş, Adana Demirspor’un başarılı olması için takımın fedakar taraftarı başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerinin gerekli desteği vereceğine inandığını söyledi ve kulübün yeni başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin şahsında tüm camiaya başarılar diledi.

Kaynak: İHA